Föreläsningsserie, utbildningar och workshops

Där vi gör varandra bättre.

 

Vi är några av Sveriges mest anlitade föreläsare inom våra ämnen, och vi drivs av en mission att bidra till att skapa en bättre social arbetsmiljö på Sveriges arbetsplatser.

Vi hjälper till med hur man kan skapa en riktigt bra social arbetsmiljö som leder till bättre resultat. Därför pratar vi inte främst om hur man kan undvika stress och psykisk ohälsa. Om man undviker saker hamnar man på noll-läge. Men hur skapar man en social arbetsmiljö där alla medarbetare på arbetsplatsen gör varandra bättre?

Vi vill ta dig dit – Vi vill bidra till att skapa en social arbetsmiljö i världsklass!Läs mer om föreläsarna här

 

Utbildningar och Workshops.

Som föreläsare och ämnesexperter vill vi bidra till att Sverige blir ett föregångsland för en god social arbetsmiljö genom att inspirera, ge kunskap och verktygen som får det att hända – en social arbetsmiljö i världsklass hos er!

Vi är övertygade om att en serie av ämnen kring detta är ett bra sätt att sätta den sociala arbetsmiljön på agendan och sätta fokus på dessa viktiga frågor.

Små som stora grupper är välkomna. Hela arbetsgruppen eller alla chefer.Läs mer om innehållet

Det mjuka.

 

När man arbetat med arbetsmiljö tidigare har det ofta varit fullt fokus på ergonomi, sluta röka, stavgång, dålig belysning, buller etc, dvs. ”hårda frågor”.

Detta trots att vi vet att forskningen säger att relationer är det som stressar oss mest eller kan vara det som stöttar oss mest. Forskningen visar också att det som har störst skillnad i livslängd är om vi har goda relationer. Om du slutar röka förlängs ditt liv i snitt med 3-4 år men har du goda relationer får du en ökad livslängd med runt 8 år.

Det är oftast lättare att fokusera på och hantera de hårda faktorerna till exempel att byta ut en stol eller köpa in ljudisolerande skärmar. Vi bidrar med att sätta fokus på relationer inom den sociala arbetsmiljön. Detta är den mjuka, men ofta svår att hantera, sidan.

Men oftast den viktigaste som ger bäst bestående resultat.


 

Det är dags att skapa en god social arbetsmiljö.
På riktigt.